VOO - Leadership Internet | Effie case 2020
VOO - Leadership Internet

Leadership Internet

Silver Effie
Mention of Excellence in Media Use
VOO - Happiness Brussels
Gedragscampagne Lang

CLIENT
VOO
Pauline Kinet

VOO - Pauline KinetPauline is expert in communicatie, marketing, branding en reclame. Na het behalen van haar diploma verkoopingenieur, begon Pauline vol passie aan haar carrière in de reclame. Ze werkte eerst als Account Manager en daarna als Strategic Director, voornamelijk voor Telenet en Base. Sinds 2019 is Pauline Head of Brand, Communication & Sponsoring bij VOO.
Ze is ook ondernemer: zo lanceerde ze 'Josaphine's', een trendy parkkiosk waar je picknickmanden met brunch of aperitiefhapjes kunt afhalen.

AGENCY
Happiness Brussels
Isabelle Koelman

Happiness Brussels  - Isabelle KoelmanIsabelle heeft Commerciële en Financiële Wetenschappen gestudeerd aan het ICHEC. Ze begon haar carrière bij Moore Response Marketing als Account Manager. Vervolgens ging ze aan de slag bij Ogilvy en later bij TBWA als Account Director voor verschillende merken waaronder Martini, Avis Fleet Services, Electrabel, le Soir, Proximus, Tropicana, Alpro, Pedigree, NIVEA, Eucerin…
Sinds 2011 werkt Isabelle als Head of Digital Connectivity Planning bij Happiness Brussels en in 2017 werd ze er benoemd tot Strategic Director. Het is tijdens deze jaren dat Isabelle haar grote expertise in Brand building en Creative management heeft opgebouwd. Sinds 2019 is ze Head of Strategy bij Happiness en leidt een team van 7 strategen. Daarnaast maakt ze ook deel uit van het Management Board van Happiness.