KBC - Turning Your Spare Change Into Investment Money | Effie case 2020
KBC - Turning Your Spare Change Into Investment Money

Turning Your Spare Change Into Investment Money

Silver Effie
Mention of Excellence in Media Use
KBC Bank & Verzekering - TBWA
Gedragscampagne Kort

CLIENT
KBC Bank & Verzekering
Valérie Bracke

KBC Bank & Verzekering - Valérie BrackeKBC Valérie begon haar carrière met een opleiding Bedrijfseconomie aan de KULeuven. Ze maakte haar intrede op de arbeidsmarkt met communicatiefuncties bij Sega en Motorola. Enkele jaren later vervoegde ze de reclamewereld voor een 22-jarige carrière bij Grey, Young&Rubicam en BBDO en werkte ze voor merken als Nokia, P&G, Devos Lemmens, Leo, Mercedes, Lays en Proximus.
In 2016 wisselde ze van kant en werd ze lid van het communicatieteam van KBC als Head of Brand, Media & Communication. Als ze niet aan campagnes, segmenten of klanten werkt, is ze de trotse moeder van Tom. Ze houdt van kunst, muziek en architectuur.

AGENCY
TBWA
Stéphanie Vercruysse

TBWA - Stéphanie VercruysseStéphanie studeerde Handelswetenschappen aan de Universiteiten van Namen en Leuven. Ze voltooide haar studies met een Master aan de Barcelona ESADE Business School. Haar carrière begon bij Roland Berger Strategy Consultants, waar ze gepassioneerd werd door het oplossen van zakelijke uitdagingen voor een breed scala aan klanten.
In 2014 vervoegde ze het strategische team van TBWA Brussel, waar ze klanten helpt creatieve oplossingen te vinden voor hun vraagstukken rond hun merk, marketing en innovatie. Voor KBC doet ze dit sinds 2015.
De tweede fulltime job van Stéphanie zijn haar kinderen. Ze kijkt er naar uit om samen met hen te reizen wanneer ze opgroeien en wat extra tijd te vinden voor een goed boek.