Special Olympics Belgium - Dare to Sponsor | Effie case 2019
Special Olympics Belgium - Dare to Sponsor

Dare To Sponsor

Gold Effie + Mention of Excellence in Media Use
Special Olympics Belgium - LDV United
Non-profit

CLIENT
SPECIAL OLYMPICS BELGIUM
ZEHRA SAYIN

Zehra Sayin studeerde International Marketing en begon haar carrière als Business Developer voor Xerox. Drie jaar later startte ze bij van het International Polar Foundation als MARCOM & Fundraising Director. In 2014 werd ze gevraagd om MARCOM & Sponsoring Director voor de Europese Spelen van de Special Olympics te worden.

In augustus van 2015 werd ze gepromoveerd tot haar huidige rol als CEO van Special Olympics Belgium. Ook is ze voorzitster van een ngo dat zich bezig houdt met de impact van de klimaatsverandering in Europa, en is ze betrokken bij de opbouw van een weeshuis in Afrika.

Special Olympics Belgium - Zehra Sayin

AGENCY
LDV United
Tomas Sweertvaegher

Tomas heeft een Master in Handelswetenschappen (EHSAL) en ook in Internationale Relaties (KULeuven). Na zijn studies start hij als medewerker in de Kamer maar wordt al snel woordvoerder in de Federale regering. In 2007 begint hij bij Ogilvy Brussels waar hij na een paar jaar als Strategy Director het strategische team leidt.

Sinds 2016 werkt hij als Strategy Director bij LDV United. Hij bedenkt strategieën voor merken zoals Opel, Mooimakers, De Lijn, CM, Devos&Lemmens,... Tomas won met Ogilvy en LDV United al verschillende Effies, waaronder een gouden Effie voor Special Olympics in 2017. Hij was jurylid voor de EuroEffies in 2017 en 2019.

LDV United - Tomas Sweertvaegher