ALDI - Better than you think | Effie case 2019
ALDI - Better than you think

Better than
you think

Bronze Effie
ALDI België
The Backroom + BLUE449
Retail & e-tail

CLIENT
ALDI België
Isabel Henderick

Isabel Henderick studeerde Economie aan de Universiteit Gent en Marketing aan de Vlerick Management School. Haar loopbaan startte ze in 1998 bij Friesland Campina als Product Manager. In 2001 maakte ze de overstap naar Aldi. Gedurende de eerste 10 jaren was zij als Manager Buying verantwoordelijk voor uiteenlopende food en non food categorieën.

Vandaag is ze als Managing Director Marketing en Communicatie en als lid van de directieraad, verantwoordelijk voor de marketing-en communicatiestrategie en verdere uitbouw van de afdelingen Marketing, Communicatie en Customer Care.

ALDI België - Isabel Henderick

AGENCY
The Back Room/McCann
Stephane Vermeiren

Stephane Vermeiren behaalde een Master in economie aan de UGent en een Speciale Licentie in Marketing aan de Vlerick School. Hij startte zijn carrière als Client Executive bij Nielsen, werd Sales Director bij Sopres (Bisnode), Marketing Manager Persgroep Magazines en startte bij Rabobank.be in 2003.

Als Marketing Manager en later als CEO tekende hij voor de snelle groei van de bank, wat hem in 2013 de titel van 'Marketeer van het jaar' opleverde. Sinds 2016 werkt hij als Strategy & Planning Director bij The Back Room/McCann op de strategie van ALDI.

The Back Room / McCann - Stephane Vermeiren