EG - Betaalbare geneesmiddelen in het huis en hart van elke Belg | Effie case 2019
EG - Betaalbare geneesmiddelen in het huis en hart van elke Belg

Betaalbare geneesmiddelen in het huis en hart van elke Belg

Bronze Effie +
Mention of Excellence in Media Use
EG
Dentsu Consulting
Pharma

CLIENT
EG
Lieve Pattyn

Lieve is Marketing Director bij EG. Het is haar droom om EG betaalbare geneesmiddelen in het hart van elke Belg te krijgen en om sterke OTC merken te bouwen die mensen helpen om een gezonder en actief leven te leiden. Lieve heeft een sterke Consumer en Health Care Marketing achtergrond en deed eerder ervaring op bij Omega Pharma en P&G.

Ze behaalde een MBA aan de Vlerick Leuven Gent Management School en is Bio-Ingenieur scheikunde, gespecialiseerd in voedingswetenschappen, aan de Universiteit van Gent.

EG - Lieve Pattyn

AGENCY
Dentsu Consulting
Wim Vermeulen

Wim is Directeur Strategie bij Isobar en Managing Director van Dentsu Consulting. Hij heeft een stevige achtergrond in zowel traditionele als digitale marketing. Hij schreef het 'Marketing for the Mad (Wo)Men of Tomorrow' waarin hij het TapForward communicatiemodel introduceert.

Hij heeft er les over aan de Solvay Business School. Hij is een veelgevraagde spreker. Hij is een Politicoloog en Master in de Communicatiewetenschappen en studeerde Marketing en Management aan de Universiteit van Cambridge en Oxford.

Dentsu Consulting - Wim Vermeulen