Tournée Minérale - Stichting tegen Kanker | Effie case 2018
Stichting tegen Kanker - Tournée Minérale

Tournée Minérale

Silver Effie
Stichting Tegen Kanker & VAD
Happiness Brussels
Non-profit

 

CLIENT
Stichting Tegen Kanker
Isabelle André

Isabelle André studeerde zoölogie aan de ULB en begon haar professionele carrière als verantwoordelijke van de afdeling merchandising bij Greenpeace. Vier jaar later ging ze aan de slag als redactrice in het communicatieteam van het WWF.
Daar specialiseerde ze zich in digitale media en vanaf 2013 nam ze ook de coördinatie van de communicatie-afdeling op zich.

Het jaar daarop, in 2014, begon ze in de directie van de nieuwe service Cancerinfo van de Stichting tegen Kanker. Tot slot werd ze in 2017 gepromoveerd tot manager Communication, Fundraising en Services (Cancerinfo en Tabacstop).

Stichting Tegen Kanker
Isabelle André

AGENCY
Happiness Brussels
Isabelle Koelman

Isabelle Koelman heeft Commerciële en Financiële Wetenschappen gestudeerd aan het ICHEC. Ze begon haar carrière bij Moore Response Marketing als Account Manager. Vervolgens ging ze aan de slag bij Ogilvy en later bij TBWA als Account-Director voor verschillende merken waaronder Martini, Avis Fleet Services, Electrabel, le Soir, Proximus, Tropicana, Alpro, Pedigree, NIVEA, Eucerin…

Sinds 2011 werkt ze als Head of Digital Connectivity Planning bij Happiness Brussels waar ze in 2017 werd benoemd tot Strategic Director. Isabelle maakt ook deel uit van het Management Board van Happiness.

Happiness Brussels - 
Isabelle Koelman